Pötüşün Dünyasına hoşgeldiniz ,kampanyalardan ve renkli dünyamızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip edin

30 Ekim 2009 Cuma

FLORMAR SENİ SEVİYORUMMMM..



Flormar blogların dostu olduğunu bir kez daha gösterdi ne diyim seviyorum seni:)Daha çok yeni olmama rağmen bana bile süpper güzel bir paket gönderdi minnettarım flormara.Teşekkür ediyorum kızım uyur uyumaz da fotoğraf koyup deniyorum.Çocuklar gibi sevindim valla paket gelince..Bizi şımartıyorsun flormar..

10 yorum :

  1. canım benim,güle güle kullan hediyelerini.Resimlerini merakla bekliyorum.Hepsi harika ürünler. Kullandım,kullanıyorum :))senin de fikirlerini merak ediyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
  2. ay valla heyacan yaptım ben kuzum ya.fotolar gelcek cadı uyusunda:)flormarı bende beğenerek kullanıyorum tam gaz devam edicem haliyle..

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan pötüşüm , bende daha eklemedim resim, sana da fondöten geldi mi?? bana koyu renk gelmiş yalnız..ühühühüh..zaten fondotenle aram iyi değildir,,heheheh..

    YanıtlaSil
  4. saol olcaycım.evet banada geldi fondöten onda sorun yok benim yanlız ojem cila benim renksiz yani ama olsun oda baya güzel.

    YanıtlaSil
  5. ayy canım, tesadüfe bak, bana da tırnak cilası geld, aslında yeni çıkan ojelerinde baya güzel renkler var, onlardan biri gelir diye düşünmüştüm,,başka blog sahibelerine gelenleri görünce,,ama olsun, dediğin gibi o da güzel..

    YanıtlaSil
  6. artık o renkleri biz alcaz napalım:) ya zaten ben cilayı sık kullanıyorum french olayından ötürü işime yarar yani hehehe

    YanıtlaSil
  7. resim bekliyoruz canım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  8. Toplu resim koydum kızlar yarında uygulamalı koyarım:)

    YanıtlaSil
  9. HEVESLI gule gule kullan bende sabirsizlikla bekliyorum gecen gun mail attilar gondereceklermis resimler daha net olsaydi olsun emege saygi degilmi iyi calismalar

    YanıtlaSil
  10. fotoğraf makinemden kaynaklı net olmaması resimlerin.inşallah en kısa zamanda gelir seninkilerde baya hoş bir jest çünkü:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.