Pötüşün Dünyasına hoşgeldiniz ,kampanyalardan ve renkli dünyamızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip edin

27 Ocak 2010 Çarşamba

Mimlenmişimm..


Dominikam beni mimlemişti geçde olsa yazayım bende:) Kendimle ilgili 7 özellik yazmam gerekiyormuş.Baya düşündüm ama yaz hemen dedim:)Buyurun bakalım..

1-Herşeyden önce yardımsever biriyim.Yufka yürek dedikleri ben olsam gerek.Bu özelliğimin baya birçok kötü dönüşü oldu az uslandım ama hala aynı merhametli benim:)

2-Açık sözlüyüm hani diyolar ya dizilerde Seda Sayn ol diye hah ben onlardanım:)Dobrayım hemde baya.Varsa söyleceğim çekinmem çak diye derim.

3-Hakkımı her durumda savunan biriyim.İnsanların birbiri üzerine basıp bir yere gelmesine,haklı olduklarını sanıp böbürlenmelerine kızan,karşı çıkab biriyim.İlahi adalete sonsuz güvenim vardır.Her durumda işimi Allah'a havale ederim hak yerini hep bulur nede olsa..

4-Kışı çok severim.Bu genelde depresyon gibi gözüksede ben katılmıyorum bu olguya.Bendeki daha çok elimde kahvem,sıcacık evimde tüm ailenin bir arada olduğu zaman demek kış ayları.Antalya da yaşıyorum ama kışa hastayım:))

5-Gözleri ışıl ışıl bakan kocama,bıcırık kızıma ve yanımdan ayırmayacağım kardeşime her manada bağımlıyım.Hani kendi hayatından çok birilerini düşünmek vardırya işte ben bu 3 kişiye adamış durumdayım kendimi.Onlar hayatımdaki tek tutunağım benim.

6-Özlem dolu biriyimdir.Liseyi bitirdikden sonra annem ve babamı 2 ay arayla kaybetmem,sonra evlenip akrabalarımdan uzak kalmam beni özlemle geçecek bir hayata sürgün etti.Hani sesini duymak,yılda birde olsa görüp dokunmak bir yerde merhemde yaraya ama o ölüm denen lanet oydukca insanın canını acıtan,yaşadıkca kanayan bir yara:( Özlediklerime gelsin bu bölüm..

7-Son olarak şu inancımdan bahsetmek istiyorum."İnsanlar melek doğar.Onları şeytan yapan diğer insanlardır.."Hayatım da birçok dostum var bunlar gerek sanal(internette tanıştığım) gerek reel ben onları şeytana dönüşmedikleri için çok seviyorum.Yanımda hep sizler gibi melekler olsun dilerim...

Bende bu mim zincirini ArzuS ve Züleyhaaa isimli arkadaşlarıma gönderiyorum..

5 yorum :

  1. Canım benim çok teşekkürler ben yaptım bu mimi okumak istersen http://zleyhaaa.blogspot.com/2010/01/mimlendim-hakkmda-7-sey-mimi.html#comments

    Adını yazıyorum şimdi yazıma

    YanıtlaSil
  2. ben bayadır bloğumla ilgilenemedim görmedim demek yazınıda canım.o zaman arzu yazsın onu mimlemiş oldum:))

    YanıtlaSil
  3. bacım nerelerdesin özlettin kendini :)

    evet bloğunla ilğilen kuzum azcık özledik seniiii:)

    sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. canom tofitaya katıldım onla uğraşıyorum oy bekliyom senden de:) bitsin bloğumda düzenlemeler falan yapıcam fıstık:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.