Pötüşün Dünyasına hoşgeldiniz ,kampanyalardan ve renkli dünyamızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip edin

11 Ekim 2010 Pazartesi

Bunlardan İstiyorum Travalo Parfüm Atomizeri

Bunlardan İstiyorum Travalo Parfüm Atomizeri bu ürünü siteye girince farketmemeniz mümkün değil.Sitede birbirinden ilginç birçok ürün var onlarda ayrıca hoş ama travalo bana daha farklı geldi.Şöyleki çok sevdiğiniz bir parfüm ama şişesi kocaman hemen doldurun travaloya alın yanınıza.Ürünün sitedeki tanıtımı şöyle,



Travalo Parfüm Atomizeri
Tüm o süslü ve şık parfümlerin hepsi aynı sıkıntıyı paylaşıyor, o da büyük şatafatlı şişelerde geliyor olmaları. Rafınızda durduğu sürece bu bir sorun değil, ama yanınızda taşıyorsanız çantanızda yük olurlar. Travalo'nun farkı burada ortaya çıkıyor, bu 8 cm’lik tekrar kullanılabilir atomizeri, bir kaç saniye içinde doldurulabilir ve her an her yere yanınızda taşıyabilirsiniz.
Bu akıllı seyahat atomizeri ile 4 ml (yaklaşık 50 sprey) kadar kullandığınız parfümden yanınızda taşıyabilirsiniz. Patentli kapakçık sistemi sayesinde yeniden soldurmanız da sadece bir kaç saniye sürer.Son derece dayanıklı olan Travalo, hava taşıtlarında kullanılan kalitede alüminyum malzeme ile üretilmiştir. Düşürmenizle birlikte ezilmez veya yıpranmaz. Hava araçlarından bahsetmişken, Travalo’nun içinde bulunduğumuz (havayolları için) sıvı endişeli geçen bu günlerde ideal bir yol arkadaşı olduğunu söyleyebiliriz. Bu kabin dostu gizmoyu el bagajınıza atmakla ve sıvı taşıma telaşından da kendiniz kurtarabilirsiniz.
Fiyat :  29,90   TL



Eğer 10.000 metre yüksekte tazeleniyor olmayı planlamıyor olsanız da Travalo günlük kullanım için mükemmeldir. Spor salonu, disko/bar veya iş toplantısı olsun – hepsi için yanınıza alabilirsiniz ve gün boyunca kokunuzu tazeleyebilirsiniz. 

Firmanın diğer ürünlerini görmek isteyenler buyursun burdan bunlardan istiyorum.
Firmanın facebookda sayfaları var ve ordada bir kampanyaları mevcut bakmak isterseniz buyurun bunlardan istiyorum facebook sayfası.
Travalo ürünümüzün detayların için ise buradan buyurun Travalo

1 yorum :

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.