Pötüşün Dünyasına hoşgeldiniz ,kampanyalardan ve renkli dünyamızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip edin

18 Mart 2012 Pazar

Jival’in Evleneceklere Alyans Seçenekleri

Jival’in yeni evlenecek çiftler için hazırladığı birbirinden güzel alyans seçenekleri bir ömür boyu taşımaya değer tasarımları gelin ve damatların beğenisine sunuyor.







Mücevher sektörünün lider markalarından Jival, evliliğe ilk adımlarını atacak gelin ve damatların yanı sıra alyanslarını yenilemek isteyen çiftlere de birbirinden zarif alyans modelleri sunuyor.El işçiliğinin yoğun olarak kullanıldığı Jival Alyans Koleksiyonu, tasarımındaki özgünlük ve gramajlardaki hafifliği ile ön plana çıkıyor.

Altın ile swarovski taşların muhteşem uyumunun bir arada olduğu koleksiyonda, sıcak mine tekniği ile renklendirilmiş modern alyanslardan, iki farklı parçanın sıkıştırılıp bütünleşmesinden oluşan lego alyanslara kadar birçok farklı tasarım bulunuyor. Rose ve yeşil-beyaz renkli modeller ve koleksiyonda kullanılan köşeli formlar da dikkat çekiyor.Kalite ve estetiği özgün tasarımlarına yansıtarak Türkiye çapında 1700’ü aşkın seçkin noktada mücevher severler ile buluşan Jival, yeni alyans koleksiyonunda şık tasarımlarıyla göz dolduruyor.

1 yorum :

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.