Pötüşün Dünyasına hoşgeldiniz ,kampanyalardan ve renkli dünyamızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip edin

17 Mart 2012 Cumartesi

Saç Dökülmesinin Nedenleri ve Çözümü


Kadınların korkulu rüyası haline gelen saç dökülmeleri çeşitli ürünler ve doğal karışımlarla artık tarih oluyor. İşte saç dökülmelerinin neden ve çözümleri...

Her üç kişiden birinin saçları dköklüyor ve diğer iki kişide hayatları boyunca maksimum 5 yılda bir çok ciddi saç kayıpları yaşıyor. Aslında saç dökülmesi tırnak uzaması kadar doğal bir süreçtir. Gelişimini tamamlayan saç telleri yerine daha genç ve yeni neslin gelebilmesi için dökülebilir.

Eğer saçlarınıza üstüste 10 defa ellerinizle müdahele ettiğinizde dökülme hala devam ediyorsa kesinlikle kan tahlili yaptırmalı ve kan değerlerinizin normal olduğundan emin olmalısınız. Ailenizde erkek veya kadın birkaç kişide benzer problemler varsa, saç köklerinde ki kan dolaşımını hızlandıran ürünler kullanarak bu süreci durdurabilir ve hatta bunu çok ciddi bir kür ile uygularsınız.

Eğer saç köklerinizi her akşam domuz kılı bir yumuşak fırçayla öne eğerek fırçalarsanız saç köklerinize hücum eden kan sayesinde kısa sürede daha parlak ve bakılı saçlarınızı herkes kıskanır. Piayasada bulunan Aminexil isimli bir ürünün saç dökülmelerini durdurduğu ve yüzde 360 başarı sağladığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.