Pötüşün Dünyasına hoşgeldiniz ,kampanyalardan ve renkli dünyamızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip edin

17 Mart 2012 Cumartesi

Sağlıklı Saçların Sırları

Saçlarınızın daha sağlıklı ve güzel olmasını istiyorsanız uzmanlarımıza kulak verin

Stacy London
Ünlü moda programcısı


Pantene'in Personel profesyonelleri ile tanışın STACY LONDON Televizyon Moda Uzmanı Stacy London ulusal bir moda-makyaj televizyon showu sunucusu. Televizyondaki kariyerinden önce, Stacy Moda Editörlüğü ile stil üzerinde kendini geliştirdi. Manhattan'da yetiştikten sonra, Phi Beta Kappa ve Vassar College'dan mezun oldu ve 20 yüzyıl filozofluğu ve Alman Edebiyatı alanında çift derece yaptı. Kariyerine bir moda dergisinde mosa asistanı olarak başladı ve daha sonra Condé Nast'a Üzt Düzey Moda Uzmanı olarak geri döndü. Stacy pekçok ünlüyle çalıştı ve aynı zamanda pekçok tasarımcı tarafından moda showlarına danışmanlık yaptı. Aynı zamanda pek çok ulusal haber ve talk showlara da katıldı.

Stacy genç kadınlarda kendine güveni geliştirmeyi hedefleyen ulusal bir kurumun yönetim kurulunda bulunmakta ve zaman zaman pekçok yardım derneklerinde vakit geçirmektedir. Pek çok kuruma danışmanlık yaptı ve Procter and Gamble gibi pekçok markanın sözcülüğünü yaptı. 2006'da kişisel stil ve kendine güven üzerine bir konuşma yaptı. İlk kitabı olan vücut şekline göre stil "Dress Your Best" "En İyilerinizi Giyin" olarak isimlendirilmiştir ve Eylül 2005'de Stellar Reeviews tarafından basılmıştır.


Sam McKnight
Ünlülerin Saç Stilisti


Otuz yıla yayılan uzun kariyeri ile Sam McKnight her zaman saç stilistliğinin hep en üstünde olmuştur. 1978'de , Sam ilk ünlü dergi çekimine başladı.

O zamandan beri Sam pekçok ünlü derginin yüzlerce kapağında işbirliği yaptı, hemen hemen her uluslar arası yayında göründü ve aynı zamanda İngiliz dergileriyle de özel ilişkisini koparmadı - büyüleyici ve yaratıcı bir 30 yıllık kariyer ve 2006'da en çok beğenlen 12 derginin 8'inde çalıştığını görüyoruz. 1980'ler boyunca, ünlü fotoğrafçılarla yakın çalışarak, yeni saç stili dalgası için kuruluşlar çığır açan görüntüler yaratılmasına yardımcı oldu ve adını uluslararası anlamda duyurdu.

Şimdi adlarını yeni milenyuma kazıyan yeni bir önemli fotoğrafçı dalgasıyla, Sam güzellik ve saça karşı tutumlarımızı belirleyen önemli roller oynamaya devam etmetedir. 80'lerin ortasında süpermodel ve moda patlamasının en önünde buldu kendini ve Sam onların pek çok unutulmaz bakışlarından sorumlu olan saç stilistleri oldu. Bu süperstarların çoğu şef tarafından moda çekimleri, showlar ve reklam kampanyaları için saçlarını son zamanlardaki pekçok Super Model gibi düzelttirmeye devam etti. Ünlüler her zaman Sam'in müşterilerinin en başında oldu ve ve Sam onların yakın tarihteki pek çok tanınan görüntülerinin arkasındaki isim oldu. Buların içinde pekçok dünyaca ünlü aktrisler de var. Sam'in işiyle ilgili sayısız ödülü var. Bunların arasında 90'larda 3 yıl aralıksız aldığı İngilizlerin Yılın Saç Stilisti ödülü var ve aynı zamanda Paris ve New York'taki ünlü "Venüs" ödülünü aldı. İngilterede Yılın en iyi Saç Stilisti olarak adlandırılmasının yanı sıra, Elle Style Awards 2002 ödülünü aldı. Pantene’in Evrensel Büyükelçi olarak seçilmesiyle doruğua ulaştı ve bu ünvanı bugüne kadar taşıdı.

Sam her zaman o anın tasarımcılarıyla çalıştı, bunlar arasında kampanyalar ve Milan ve Paris'te en tanınan ve saygı duyulan tasarımcılar için showlarda vardı. 2006 sonuna doğru, yazılı basın ve Tv reklam kampanyalarında ünlü markalar için çalıştı. Dünya çapında tasarımcılar, fotoğrafçılar ve gazeteciler tarafından saygı duyulan Sam Bir Numaralı Saç Stilisti olarak yerini korumaktadır.



Dr. Jeni Thomas, PhD
Pantene Üst Düzey Bilim İnsanı

Dr. Jeni Thomas saç ve saç derisi sağlığı için ürünler üzerinde araştırmalar ve testler yürütmekte, erkeklerin ve kadınların ihtiyaçlarına göre yeni ürünler geliştirmektedir. Doğrudan ürün tasarımı teknolojistleri ile çalışmakta ve muhtemel olan en iyi ürünleri üretmekte ve saç ve aç derisi gereksinimlerini anlayabilmek için tüketici çalışmaları yürütmektedir. Dr. Thomas saç ve saç derisi üzerine evrensel araştırmaları basılı bir bilim adamıdır ve Pantene'i pek çok bilimsel komitelerde temsil eder.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.