Pötüşün Dünyasına hoşgeldiniz ,kampanyalardan ve renkli dünyamızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip edin

12 Kasım 2009 Perşembe

YKM’de Makyaj Günleri..


6-26 Kasım tarihleri arasında, YKM kozmetik reyonlarından yapacağınız 2 ve üzeri kozmetik alışverişleriniz %20 indirimli! YKM’den %20 indirim, %100 güzellik fırsatı… YKM kozmetik reyonlarından YKM Kart ile yapacağınız 2 ve üzeri kozmetik alışverişlerinizde %20 indirim, YKM’nin müşterilerine armağanı. Üstelik 6-26 Kasım tarihleri arasında devam edecek makyaj günleri boyunca YKM’lerde ücretsiz makyaj uygulamaları da gerçekleşecek! Estee Lauder, Lancome, YSL, Clarins ve daha pek çok tanınmış kozmetik markasının makyajlarının uygulanacağı YKM Makyaj Günleri, YKM mağazalarında YKM’nin bakımlı müşterilerini bekliyor…

*Kampanya 6-26 Kasım tarihleri arasında YKM Kart ile yapılan alışverişlerde, biri cilt bakımı olmak üzere en az 2 kozmetik ürünü alışverişlerinde geçerlidir. YSL markası için indirim oranı %10, Estee Lauder, Clinique ve Bobbi Brown markaları için % 5’tir.

1 yorum :

  1. bir kaç yıldır ykm de ki indirimlerden parfüm alıyorum.Gerçekten süper indirimler yapıyorlar.Kozmetik alışverişi birkaç kez yaptım o zamanda indirim yoktu.
    Sanırım bu haberden sonra ykm ye giderim bir ara :)
    Bakalım nasıl birşeymiş:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.