Pötüşün Dünyasına hoşgeldiniz ,kampanyalardan ve renkli dünyamızdan haberdar olmak için lütfen bizi takip edin

21 Mayıs 2012 Pazartesi

StHerb Ürünlerini Tanıyalım Ve Hediye Kazanalım..



Bugün sizlere  St|herb ürünlerini tanıtacağım.Firmamıza kampanya yapmak için mail atmıştım iş yoğunlukları nedeniyle ancak bir araya gelebildik.Ürünlerin doğal olması bizlerin elbetteki ilk tercihi.Ürünler biz bayanların zamanla deformasyona uğradığı bölgelerimiz için.Bana gece bakım kremi göndermiş firmamız.Deneyip sizlerle paylaşacağım.Şimdi firmamızı biraz tanıyalım.

Misyon
St|herb, içeriğinde bulunan bitki özlerinden elde edilen fito-östrojenler* sayesinde kadın hormonları üzerinde etki ederek, göğüsleri büyütüp, sıkılaştırıyor, kırışık ve çatlakları gideriyor ve ayrıca güçlendirerek dikleştiriyor. Bu sayede yaş, doğum, emzirme, hızlı kilo alıp verme ve diğer nedenlerle gevşek görünümlü, sarkmış, kırışmış göğüslere ve küçük göğüslere estetik ameliyatın doğal ve güvenli bir alternatifini sunuyor. Her kadının evde rahatlıkla uygulayabileceği St|herb ürünleri doğru masaj ile uygulandığında daha etkin sonuçlar veriyor. Alanında sayılı markalardan biri olan St|herb, Nano Plus Serum, Nano Krem, Ekstra Yoğun Serum, Serum, Sprey ve Maske 'den oluşan ürün yelpazesiyle her türlü göğüs problemine yönelik kısa sürede sonuç getiren birebir çözümler üretiyor. 
Şirkete Genel Bakış
Dünya üzerinde milyonlarca kadının tercih ettiği St|herb, göğüs güzelliğinde sunduğu estetik ameliyatsız, acısız ve kalıcı yöntemleri ile Türkiye’de de yepyeni bir dönem başlatıyor. Tayland’da yüzyıllardır kullanılan Pueraria Mirifica* bitki özü ve Nano Teknoloji* birleştirilerek göğüs güzelliği anlayışında yepyeni bir süreç başlatan St|herb, nano teknolojiyi ilk uygulayan markalardan biri olması ve küçük, birbirinden farklı, şekli bozuk, sarkık, gevşek, kırışık ve çatlak göğüsler için sunduğu estetik ameliyatsız çözümleri ile alanında devrim yaratıyor.






Firmamız bünyesinde birde kazıkazan kampanyası mevcut.Stherb cilt alana kazı kazan kampanyasından indirim çıkıyor.Stherb Altınlı Cilt alana 15 ml Nano Göğüs Kremi,Stherb göğüs ürünlerinden birini alana da kazı kazan kuponlarından Stherb Cilt ürünlerinden biri çıkıyor.Ürünlerimize bayimiz olan eczanelerden ulaşabiliriz.Orada yapılan alışverişte kazı kazan kuponunu verilecektir.



Firmamızı takip etmek isteyenler için,
Site adresi ----> http://www.stherb.com.tr
Facebook fan sayfası ----->





Cildinizi StHerb Gece ile Yep Yeni Hale Getirin

StHerb Gece Kremi

Günlük yaşantıda çevre kirliliği ve güneşe maruz kalmak, cildin kolajen yapısının olumsuz etkilenmesine ve yaşlılık izlerin oluşmasına sebebiyet verir.Stherb içeriğindeki yoğun bitki özleri sayesinde ciltteki kolajen sentezini onararak, içeriğindeki antioksidanlar sayesinde elastikeytini düzenleyerek ciltte oksitadif hasarların önüne ge.meye yardımcı olur. Kısacası temiz, pürüzsüz ve yumuşak bir cilt meydana gelir.

Formülünde bulunan bitki özleri ve E vitaminin etkisiyle cildi sakinleştirir ve cildi yeniler. Gece boyunca hücre yenilenmesi ile birlikte ve hasarlı dokunun onarılmasıyla rahatlama hissedilir. Daha sağlıklı ve sağlam bir doku meydana çıkar.

Meyve özlerinin güçlü ajanlar ve E Vitamini içeren gece kremi cildi uykuda skinleştirir ve onarır. Dinlenme sürecinde hücre yenilenme oranını arttırır. Yeni onarılmış ve güçlenmiş hücreler zarar gören hücrelerin yerini alır. Sonuç olarak daha genç  canlı bir cilt oluşur.

StHerb Gece Kreminin içerisinde arındırdığı zenginleştirilmiş doğal özler, cildi besler ve kurumuş cildi nemlendirerek sağlıklı ışıltılı bir yapıya sahip olmasına yardımcı olur. Düzenli kullanım sayesinde gençleşmiş ve yenilenmiş bir cilde sahip olabilirsiniz.



Sizlere birde sürprizimiz var.Facebook sayfamız üzerinden soracağımız soruya ilk doğru cevap veren takipcimize Stherb gece kremi hediye edeceğiz.Sorumuz yarın gün içerisinde facebook sayfamızın duvarında olucak.Acele eden kazanır.Ufak bir ipucu vereyim sorumuz akşam üzeri sorulacak :)Soruyu kaçırmamak için sayfamızı takip ediniz ---> http://www.facebook.com/PotusunDunyasi

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.